جذب اعضای هیئت علمی در هسته های تحقیقاتی مرکز تحقیقات نانو در راستای طرح الف و ب

۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۴:۲۸ کد : ۱۶۸۱۶ اخبار مرکز تحقیقات نانو اسلاید خبری

جذب اعضای هیات علمی در هسته های تحقیقاتی

مرکز تحقیقات نانو در راستای طرح الف و ب

اساتید محترم و معزز واحد تهران جنوب

با سلام و درود

احتراما، مرکز تحقیقات نانو واحد تهران جنوب جهت تکمیل هسته های تحقیقاتی خود در زمینه های مرتبط با فناوری نانو و با توجه به اجرای  طرح الف در دانشگاه از بین متقاضیان واجد شرایط دعوت به همکاری دارد. لازم به توضیح است هسته های تحقیقاتی از 5 عضو هیات علمی تشکیل می شود که رتبه دانشگاهی آنها دانشیار و استاد بوده و یا بیش از 60% امتیاز دانشیاری را کسب نمایند. پس از بررسی رزومه علمی و مصاحبه افراد متقاضی در محل معاونت پژوهشی به مدت یکسال بعنوان عضو هسته تحقیقاتی منصوب شده  و بر اساس عملکرد یکساله مجددا احکام آنها قابل تمدید خواهد بود.

از اساتید محترم تقاضا می شود تا حداکثر روز شنبه  مورخ 11/02/1400 نسبت به ارسال رزومه علمی خود به ایمیل مرکز تحقیقات به آدرس nano.rc@azad.ac.ir  اقدام نمایید.